Beste lezers en lezeressen,Er zijn sinds vandaag nieuwe features in het forum bijgekomen (naast de recente mogelijkheid om een video te tonen via videolink vanuit Youtube):

Nu nieuw op het forum:

- Gebruik van emoticons is mogelijk.  Zie berichten menu, het smiley ikoon ;) ||| :mex: 

- De grote Google-zoekbox is van de (voor)pagina gehaald. Deze werd bijna niet gebruikt.

- De discussielijst is overzichtelijker gemaakt. “Gestart door” staat nu in de kolommen. (voorpagina)

- Google Adsense wordt getoond onder elke openings post. –-> advertentie blok onder elk 1e bericht van een nieuw onderwerp. Let wel, op het oude prikbord stond ook een advertentie dus op zich is dit niet nieuw. Het staat er alleen vrij prominent. Van mij persoonlijk had het ook 1 banner rechtsbovenaan de openingspagina van het forum mogen zijn.

Hulp bij registratie is onderweg

Sommige nieuwe bezoekers van het forum hebben moeite met registreren. Dit is het geval wanneer er bij de gebruikersnaam werd gekozen voor speciale tekens zoals punten en underscores. Dit kan het systeem niet goed verwerken. Helaas wordt dit nog niet gespecificeerd in de foutmelding aangegeven.  In de volgende release zullen wij (= IT team Startpagina) dit oplossen. Wanneer een bezoeker een gebruikersnaam wilt instellen met speciale tekens erin geeft het systeem dan aan dat dit niet mogelijk is. Door het wegnemen van dit hindernis kunnen bezoekers zich makkelijker registreren.

Succes met de nieuwe features,er zullen er nog wel meer volgen,

Splinter

Splinter

beheerder forum borduren.startpagina.nl/forum, poppenhuizen.startpagina.nl/forum , driewiel-en-dwergauto.startpagina.nl/forum, knutselen.startpagina.nl/forum, zorg.startpagina.nl/forum